Psykoterapigruppen Orion är en stöttande verksamhet med expertis och fokus på psykoterapi, handledning och utbildning inom socialt arbete.

Verksamheten drivs av socionomer och legitimerade psykoterapeuter. Kvalité, professionalitet och värme är våra ledord och det vi mäter oss efter.

Om Psykoterapigruppen Orion

Psykoterapigruppen Orion har över 100 anställda handledare.

Som individ, par eller familj kan man även vända sig till oss för att hitta passande stöd genom våra många Leg. Psykoterapeuter pch psykologer

Utöver handledning och terapi skräddarsyr vi även utbildningar, föreläsniggar och erbjuder stöd så som coachning och konflikthantering, genom våra många utbildare/föreläsare.

Psykoterapigruppen Orion grundades 2005 och är specialiserat på handledning inom socialt arbete, psykoterapi, coachning, konflikthantering, samt utbildning och företagshälsovård. Vi har stor erfarenhet och goda referenser från våra många år inom branschen och en stor mängd ramavtal med kommuner för handledning både inom Mälardalsregionen, med ex Stockholm, Uppsala, Södertälje, Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nacka, Nynäshamn, Sundbyberg, Eskilstuna, Örebro, etc. Vi har dock även ramavtal med Göteborgs Stad, Mölndal, Jönköping, Katrineholm, etc. (Se alla våra ramavtal här). Parallellt samarbetar också med privata företag, organisationer och Landsting och den gemensamma nämnaren är att vi handleder yrkesgrupper som arbetar inom sociala verksamheter. 

Vi som leder verksamheten

Vi som leder det dagliga arbetet och utvecklingen framåt är alla socionomer med erfarenhet. Längs vägen har vi vidareutbildat oss till handledare, leg. psykoterapeuter, föreläsare, organisationsutvecklare och verksamhetschefer. Vi tror enat att kvalité inom socialt arbete är viktigt att sätta överst och värna, varpå vårt arbete handlar om att erbjuda rätt stöd och möjligheter för både uppdragsgivare och våra anställda.

Joakim Huss

Joakim Huss

Verksamhetschef och Ledningsgrupp. (Socionom och handledare)

Petra Wennerblom

Petra Wennerblom

Vice verksamhetschef och Ledningsgrupp. (Socionom och utbildare)