Ett kommunikativt ledarskap

Tid: Från 90 min till heldag

Pris: Kontakta oss för prisuppgifter

Om utbildningen

Utbildningen bygger på tre delar som varvas för att ny kunskap ska kunna landa; teori från forskning, praktiska övningar både i grupp och individuellt samt en utvecklande och reflekterande process på individ- och gruppnivå.
Med utgångspunkt i forskningen får gruppen öva praktiska verktyg i syfte att kompetensen ska grundas och levas även efter genomförd utbildning. Metoder för konflikthantering kommer att gås igenom så som bl.a. ABC-modellen, Eskalationstrappan och Svåra samtal.

Utbildningens innehåll

Att leda är att göra. Ett bra ledarskap skapar förutsättningar för alla andra att utvecklas och bidra till önskade resultat. Det är via dina egna attityder, beteenden och kommunikationsförmåga du når människors drivkraft och engagemang.

Beroende på utbildningens längd nås olika nivåer. Exempelvis får deltagarna möjlighet att identifiera sina styrkor och utvecklingsområden som chefer, samt får nya verktyg för att arbeta med sig själv till sina medarbetares behov i olika givna situationer.

På den här utbildningen får du syn på dina egna styrkor och utvecklingsområden för att bli den chefen du gärna vill vara. Allt börjar med dig själv, välkommen att utvecklas tillsammans!

 Verktyg deltagare får med sig

  •  Feedback kopplat till neurovetenskapen och hur du minskar att mottagaren går i skyddsresons
  • Olika verktyg för konflikthantering 

Om föreläsaren

Louise Lind

Beteendevetare, utbildare och handledare

Louise Lind har föreläst i många år och ansvarat för utbildningar inom ledarskap till chefer på olika nivåer. Hon har hållit i flertalet ledarutbildningar varje termin/månadsvis via Företagsuniversitetet & Folkuniversitetet i Ledarskap. Louise har även själv en över 20 år lång bakgrund som chef och har 70 högskolepoäng i Ledarskap. Utöver det är hon också utbildad i konflikthantering via Thomas Jordan, en utbildning för organisationskonsulter och psykologer.

För frågor eller bokning, kontakta oss gärna på:

Mail: utbildning@psykoterapigruppenorion.se

Tfn: 0790 730 790